TENTANG KAMI

HELLO!

Kupas Media Network Adalah sebuah platform alternatif untuk pembaca Membaca berita melalui artikel artikel yang dikongsikan setiap hari di dalam website https://kupasmedia.com/. Kupas Media Network mengongsikan berita-berita terkini Isu semasa video dan gambar-gambar viral yang dikongsikan melalui media sosial. Selain daripada itu,  kupas media.com Juga mengongsikan berita mengenai artis di dalam negara ataupun di luar negara Dan gambar serta video lawak yang dikongsikan melalui artikel kami. Gadget juga adalah salah satu content yang diisi di dalam website kami. Ikuti kami untuk mendapatkan berita serta maklumat-maklumat baru yang viral serta Review mengenai gadget. 

Misi kupas media adalah untuk menyampaikan Berita Kepada pembaca-pembaca setia kami setiap hari. Kepuasan pembaca adalah keutamaan kami oleh sebab itu segala maklumat maklumat yang diisi di dalam content article kami dikumpulkan melalui berita berita yang tersebar di dalam negara ataupun di luar negara. 

Visi kupas media adalah untuk menjadi salah satu platform yang dikenali oleh pembaca-pembaca kami terutamanya di dalam Malaysia . Berita-berita ini kebanyakannya dikongsi di dalam media sosial yang mana kebanyakan pembaca-pembaca datang. Jadi ikuti kami di dalam media sosial untuk mendapatkan berita-berita terkini yang dikeluarkan dan dikongsikan di dalam media sosial Facebook Twitter Instagram dan Telegram.